Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ögon kunde lysa så


spegelblänket

tänder facklor i snön

inte kunde jag väl tro

att ögon skulle lysa så


än inte undrens tid förbi

för den som färdas

under svävande stjärnor

och lidelsens rus







Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-17 13:39



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Lidelseblänkande ordfacklor
på poesins himmel. Jag njuter.
2020-08-01

  Lena Själsöga Keijser
har vandrat en stund i dina vackra bilder vilka du vackert målar med ordpenslar
tycker mycket om det mina ögon ser
2017-12-17
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP