Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du berör

 

 

 

det skimrar en snölykta

i västan

 

sefyr lärde mig hur

 

 

 

du berör

sepiatoner

 

skymnings milda andning

 

din hand

en skuggvinge

håller om

 

det kunde vara min hand

i drömmen är det min hand

 

du berör

den

 

jag skulle kunna vara




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 380 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-12-17 14:39



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Det blir för mig som för Bjarne Nordbö - Skulle jag kunna bli sittande med denna dikt för ögonen LÄNGE !!!
2017-12-18

  Änglaögon
Så rofyllt lugnt och så berörande vackert i sin enkelhet.
2017-12-17

  BenGust VIP
Som en mild anstrykning av en en västanvind över markens färger och
dess skuggor. Berör.
2017-12-17

  LenaJohansson VIP
alla orden i oklanderlig ordning. Vackert!
2017-12-17

  Bjarne Nordbö
Den är så perfekt i sitt tilltal och uttryck så jag blir sittande länge och läser om och känner in.
2017-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser