Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordens inverkan




Våra ord bör vi betänka

de kan höja eller sänka

glädje eller sorger skänka

sära eller sammanlänka



orden stor inverkan har

mottagaren dem spar

kan förändra det som var

för alla framtida dar





Bunden vers av Marita Ohlquist VIP
Läst 795 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2017-12-17 14:58



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så klokt och fint!
2017-12-20

  Ronny Berk
Ord och meningar må väl vårdas, ja ...
2017-12-20

    ej medlem längre
det är så sorgligt men sant
men där kärlek i hjärtat bor
så måste hjärtan tala
annars är de inte sanna.
kärlek övervinner allt.



2017-12-18

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt och välformulerat kring ordens kraft; ibland är det också som om de gör lite som de vill, utan att fråga oss.
2017-12-18

  Annaemi VIP
Fin rytm och tänkvärda rader.
2017-12-18

  Nils-Robert
Så sant, ett förfluget ord kan rasera allt som byggds upp.
2017-12-18

  Janina Kaminska
Välformulerade kloka tankar
2017-12-18

    Peter Söderqvist
Kloka ord om ord.
Bra skrivet.
2017-12-17

  Änglaögon
Så sant så, en viktig text.
2017-12-17

  S~A •••
Sååååå bra
2017-12-17

    ej medlem längre
Mycket sanning i denna fina dikt!
2017-12-17

  Blomma-Stjärna VIP
sanna ord i vacker form!
2017-12-17

  M.Eta
Viktigt hur orden framförs framförs, hur de tas! Text att ta till sig.
2017-12-17

  ULJO
Kloktanten har talat
2017-12-17

  MALVAA VIP
ett ord kan göra människan högt upp på toppen
och ett ord kan göra människan längst ner underbotten
2017-12-17

  Eva Helene VIP
Så sant detta och välformulerat i bunden form!
2017-12-17

  Niliboy
Ja, det är nog bäst att hålla sig till glädjebudskapet å visheten som finns hos Gud!
2017-12-17

  Öknens Ros VIP
Kloka ord att ta till sig.
2017-12-17

  Maria Sundelin VIP
Det kan jag skriva under på och tystnad kan tabort ssjälvkänslan
Kramar
2017-12-17

    ej medlem längre
Så sant! Klokt formulerat.
2017-12-17

  BenGust VIP
Ja, hur ordalydelsena faller och hur de tas emot kan vara upplyftande eller förödande.
2017-12-17

  Anya VIP
Jaa hur man lägger fram ord är mycket komplext. Själv tycker jag det är än svårare i det skrivna ordet. Det talade är mer lättolkat. Bra infallsvinkel.
2017-12-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt och tänkvärt diktat i fina rim.
2017-12-17

  Valter Örn VIP
Fullträff! Tack för den !
2017-12-17

    ej medlem längre
En mycket klok text!
2017-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP