Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Indien

 

 

 

Indiens stjärna

lyser över min kropp och själ

intar mitt Taj Mahal med frenesi och kåthet

 

Indiens måne är sval

och bländar mig med sitt kalla sken

får mig att stelna och krympa

 

Indiens sol bränner mig 

het livsfarligt het som lava

 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-17 16:49



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Får mig att tänka på filmen om Freud och Jung, A Dangerous Method, där tanken förekommer om att passionerad kärlek är självförintande och bryggan mellan sexualitet och död...libido och dödsdrift.
2017-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik