Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta överenskommelsen ...

 

 

alltid uppriktigt

varken jaga eller fånga

kedja inte fast

lagom nära

lita på

aldrig förvänta sig

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-01 13:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bara vara NU!
2018-08-08

  Mona Nordkvist VIP
Perfekt fångat. Så ska det vara!
2018-08-08

  Nils-Robert
Viktiga statements i relation med kärlek
2018-08-07

  Jan Widströmer VIP
En klok överenskommelse om tvåsamhet
2018-08-02

    Elisabeth Nilsson VIP
En tänkvärd och vacker dikt om hur kärlek ska hanteras.
2018-08-01

  Quasimodo
Just så ska det vara!
2018-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One