Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


ändå

 

Så vacker är jag endast i märkligheten. Utan något att begripa. Förlora. Bevaka. Försaka. Det ligger stjärnanis kring ljusen. Hur är sorgen ens möjlig, begriplig. Förståndig. Där det skulle vara titan. Min soul baby. Sången och skratten, trösten och ron. Lusten och härligheten. Så vacker är jag endast i nedan. Månen och Jupiter. Var lägger du din mantel för natten älskade. Min doft kommer ur en flaska formad som en kvinna. Och hur strör du orden. Själv är jag helt tyst. Lyssnar i kroppen, mot huden, längs hårets böjning, likt en kvinnas höft. Och ser du fåglarna älskade, de flyger lågt i kväll. De flyger mot stormen. Och anar du faran, innan.

Så vacker är jag endast i dina ögon, älskade.

Så vacker är jag endast när snön faller och skorna är våta. Jag låter flingorna landa i ögonfransarna. Blinkar försiktigt och låter vyn suddas. Lagom disigt. Låter gråskalorna avlösa varandra. Gungar kroppen mjuk. Spiller leendet över. Och när lät vi oss.

Så vacker är jag endast,




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 860 gånger och applåderad av 20 personer
Utvald text
Publicerad 2017-12-17 18:47



Bookmark and Share


  fjärilarärblommorsomdruckitvin
Vackert, jag brukar också gunga mig mjuk. Tack för orden!
2017-12-20

  Ric
Vacker text
2017-12-18

    Jag är fan större än Sartre VIP
Vilken text du har skrivit, ytterst hög klass på den!
2017-12-18

  Mats Kitok-Lundmark VIP
underbar. Meningarna griper tag i varann.
2017-12-18

    ej medlem längre
Böljande mjukhet och innerlighet i dina skönhetsmättade ord. Kärleken lyser upp inifrån.
2017-12-18

  Goraxy 89 Orion VIP
Det svindlar mig - Så vacker du är i detta sken av märklighet! Man' får ju yrselattacker och bevingade ögon !

Yeah baby - Den bokmärker jag !!!
2017-12-18

  Nils-Robert
När kärlekens strömmar formar tillvarons tankar om att bli älskad
2017-12-18

  Blomma-Stjärna VIP
en älskande
älskad kvinna
så vacker
2017-12-17
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP