Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skörD

det lutar åt natt nu,

ögonlocken strävar när skiran  pikar. 

 

Intillhållen ska jag ge mitt åt kvällning,

fläta förtröstansstjälkar. 

Jag ska ge natt till morgon,

 

Och blomma.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-17 20:58



Bookmark and Share


  Anya VIP
Oj så vackert. Tack för att du bjuder på denna.
2017-12-18

  ULJO
Om v ändå vore där i vårens skirande morgon.
2017-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP