Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN ÄR STOR OCH UNDERBAR

KÄRLEKEN ÄR STOR OCH UNDERBAR

Det finns platsbrist i mitt hjärta vad är nu på gång
För alla vill väl känna på kärlekens underbara sång
Hjärtat är öppet för besökare och har inte dörren stängd
Ingen kan säga att det är trångt, ingen behöver känna sig trängd

Man har alltid med sig det väsentliga i livet
Kärleken är en stor och underbar, det har många beskrivet
Ibland borde det kanske finnas en reserv
För livet består också av krav och vardagliga förvärv

Men det går inte att tro att hjärtat inte kan brista
För det kan kännas hårt, hjärtesår är mycket trista
Men allt går över och livet går vidare till nästa gång
Ett förlåtande ord är som ett stort blomsterfång

Så låt det alltid finnas plats för det goda i din själ
Att du får en kram du är värd efter ett onödigt gräl
Den stund du lever här odla en kärleksfull attityd mot din kära
Men jag vet att vi gör samma misstag om igen, vi har mycket att lära




Fri vers av Knoparemoj
Läst 189 gånger
Publicerad 2017-12-17 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj