Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart och skrämmande

Havet, så underbart och skrämmande

Underbart när solen skiner

Skrämmande när det är mulet

Ombord gick jag gärna och ofta

Varit med om mycket med havet

Både hemma i fjorden och på soliga breddgrader

Har aldrig varit rädd för havet, snarare respekt

Men en stroke kom och förstörde alltihop

Men jag är inte bitter

Kan skriva om det och mycket annat




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-17 22:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra du är en fighter!
2017-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson