Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav och frihet

Att segla, att känna fören klyva vågorna

Låta delfinerna göra oss sällskap,

Finns det delfiner finns det inga hajar

Hänga efter i en tross

Och känna det salta vattnet porla

Att slippa se land

Det är frihet




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-17 22:14



Bookmark and Share


  Maria Thunholm
Jag nästan känner den salta havslukten.
2017-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson