Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tant besoin d'écrire ...

Tant besoin d'écrire, la vie comme source d'inspiration, malgré la douleur en moi.

Peut-être est la souffrance ma muse ?

........................................

Så mycket behov av att skriva, livet som en inspirationskälla, trots smärtan inom mig.

Kanske är det lidandet som är min musa?




Fri vers av Maria Thunholm
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-17 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm