Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matte

Tänk på ett problem

Vad är det värsta som kan hända

Vad är det bästa som kan hända

Ditt beslut blir alltså matematiskt




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-17 23:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hjärta eller hjärna

tänk med hjärtat det känner
inte hjärnan

du kan inte lev i matematiken då vore
du en robot
2017-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson