Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite vardagsfilosofi bara.


Filosofi ...

Jag sitter inte på en sten,
böjer mig inte över filosofiböckerna,
läser texterna av Dante med jämna mellanrum,
läser även Cogito ergo sum,
nog tänker jag, även existerar ...

...medveten om min existens är jag medveten om,
ty smärtan påminner mig om att jag existerar.

"Je pense, donc j'existe" och signifikationen har fått en ny betydelse för mig.

Jag har ont, därför lever jag ...
...filosofi tränger sig på i vardagen.




Övriga genrer av Maria Thunholm
Läst 461 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-17 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm