Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*jag tänkte på hur du fick hela fucking världen att se fin ut och hur jag som sa att jag aldrig mera skulle bli kär älskade dig mer än vad jag älskade lukten av syrener och lipsyl


:)

ifall jag knuffar undan allt
kan vi ligga skavfötters bland alla kuddar då?
jag kommer ändå inte säga det jag tänker på

jag rycker på axlarna i ärlighetens namn
jag har aldrig aldrig förstått mig på mitt liv
bara att han inte är det




Fri vers av necelit
Läst 420 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-18 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

necelit
necelit