Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är rädd.

På natten
det är då
tankarna kommer
äter upp mig
inuti
inifrån och ut
jag kvävs
av orden
som flyter
omkring
drar åt
som skruvstäd

på natten
det är då
jag tvivlar
som mest

det är då
jag famlar
i mörkret
på mer än
ett sätt

det är då
jag är
som allra
mest rädd

för att leva
för att dö




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-18 02:06



Bookmark and Share


  Stay Golden
Stor dikt för oss små människor
2017-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP