Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
4.6.4


haiku - tittut



blek vintersol
glipan mellan grå moln
leker tittut




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-18 10:56



Bookmark and Share


  Fulbergarn
liten fin haiku
2017-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP