Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina drömmar

I mina vinterdrömmar
blommar sommaren ännu
och svalorna som svävar
högt uppe i det blå
jag finns där
mitt i grönskan
och bara tittar på

Men alla vakna dagar
nu råder vinterns tid
och dagarna är korta
himmelen är så grå
då lever jag på minnen
om ljusa sommarns tid
så får jag trista dagarna att gå




Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 506 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-21 10:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skönt att kunna kompensera kylan med inre bilder av sommarminnen
2017-12-21

    ej medlem längre
o ja jag gör även så
tankarna får ljuset att tindra
och minnet att glimra
2017-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP