Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nalkas

 

 

ur bädd steg jag

in i nattskog

 

blåsilvervit skimrande

 

 

in under rimfrosträd

höga så

höga

 

når himlar

 

strör stjärnpollen in i marker

 

stegvisa

knarrar

 

andedräkten

skapar rosenmolns vita

 

kölden

nynnar

 

 

hon är så vacker moder måne

 

 

så länge

bar jag min längtan

 

 

att skogen

sköljde tårar

 

 

 

hörsammade

 

lindade in mig i fällar av snödun

facklor brinner

bjällror

ljuder

 

 

allt detta vackra

 

 

slocknandet

nalkas




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-18 14:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh vilket fantastiskt skimmer över din text! Det finns ett ljus som en solig vinterdag, snöbländande, alldeles innan slocknandet. Det är vackrast i ljuset strax innan det skymmer, för att parafrasera Pär Lagerkvist.
2017-12-19

  aol
Underbart skaldat ja till slut slocknar allt.
2017-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser