Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rådigheten

sjunger
utan
glöd
eller
realia

skjuter
upp
gömmer
elvatusen
rosenröda

substitut
under
glömda
enstaka
rappell

skrivna
ursäkters
gåtåg
ersätter
rådigheten




Fri vers av Systertusen
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-18 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Systertusen