Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OSYNLIG NÄRVARANDE

 

Hör du mig

tala lågmält

till ditt hjärta

så ingen annan hör



när jag går runt

med min lista

på julärenden

som ska göras

 

ser du mig le

när filmen om oss

går i repris

på min näthinna

 

när jag går

till garaget

lastar mina plikter

i bagaget

 

för att åka hem

till saknaden

längtan till dig

i varje vrå

 

du sitter bredvid

under färden

osynlig närvarande

som alltid

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 617 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-12-19 17:01



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
en saknad efter den kära
som saknaden, till trots
känns ljuvlig att bära!
2017-12-20

  ULJO
Du skriver så poetiskt om saknad. Riktigt starkt. Berörande och med känsla.
2017-12-20

    ej medlem längre
Djupt berörande och vemodsvackert.
2017-12-20

  Rise Little One
Så fint skrivet om en ständig saknad som man bär med sig i livet!
2017-12-19

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Sagolikt realistiskt om saknad
En hyllningsdikt fint framförd.
Skön helg.Kram TBG.

2017-12-19

    Sefarge VIP
Om allt det vi
bär med oss
som ej syns.
Men är!
Utsökt "fint"
Skrivet!
:}

2017-12-19

    ej medlem längre
Fint skrivet om närhet och saknad! Den lyser genom vardagens sysslor.
2017-12-19

  Anya VIP
Varmt och kärleksfullt. Jaa vissa människor har man alltid bredvid sig...tänker jag. Saknaden finns i varje rad.
2017-12-19

  M.Eta
Så fint skrivet om saknad!
2017-12-19

    ej medlem längre
När längtan aldrig vilar..och saknaden känns konstant.


2017-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP