Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avloppsproblem på Serengeti

En bonde i Serengeti

hade rör som det blivit tätt i

En hjälp som kom dit

såg och sa: "Bara skit!"

Och bonden sa: "Det har du rätt i..."




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-18 17:15



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Man skratta och ler, Bravo!!
2017-12-21

  Minkki VIP
Härligt med en limerick mellan verserna!
2017-12-19

    Sefarge VIP
"Uttömmande
Betraktelse"
Shit happens!
;)


2017-12-18

  Silverstripe
Befriande!
2017-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP