Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänd. På nytt.

Rytmen dunkar i mig.
Får mig att röra mig, sensuellt. Sakta.

Pulserar genom ådror och celler.
Tänder mig.
Riv av mig kläder och fasader.

Få min hud att brinna som tusen brasor.
Tryck upp mig mot muren och få mig att bekänna alla mina demoners mörka hemligheter.

Låt våra fantasier och stönanden dansa runt våra tungor.
Låt oss väcka den sovande skaran med vår upptäcktsfärd.

Bland berg och kullar, dalar och grottor.
Ramla ner i sjöar av kristaller.
Tysta alla icke troende.

Du för mig dit, med handen i mitt hår och greppet om mina lår.
Jag ska aldrig mer tystas av de pryda.
Jag är en kåt jävel, likaså du.
Vi pressar våra gränser och spränger tabun.

Efter en lång tid isär hungrar vi mer än någonsin efter våra gemensamma begär.
Jag trodde att jag hade förlorat gnistan.
Men sen kom du tillbaka, efter din resa.

Helgens bravader får mig att törsta efter mer.
Mer av dig. Mer av oss.
Du vet att jag är omättlig.
Och jag vet att du är outtröttlig.

Vi börjar om, på nytt.
Vi vet var vi har varandra.
Vi leker med våra hemligheter och
smeker varandras lust.

Hittar tillbaka till det bästa vi hade.
Varandra.
Du och jag min stjärna.




Bunden vers av Asfaltskrigare
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-18 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Asfaltskrigare
Asfaltskrigare