Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fallskärmar gjorda av skuld


Fallskärmar gjorda av guld

Det är inte det
att dom får fallskärmar
stora som små länder

Det är det
att dom får fallskärmar
stora som små länder

medans miljoner andra svälter
lever precis på gränsen
försvinner i skulder
kämpar om inget

och går helt under

Det är inte det
att dom får fallskärmar
värda halva jorden

Det är det
att dom får fallskärmar
värda halva jorden

...Medans miljoner andra
lever precis på gränsen

mellan överlevnad
och ingenting alls

och den totala katastrofen




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-22 00:18



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den här har jag missat
den är absolut !

hur bra som helst.
2018-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman