Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret sjunger

Jag bär på ett mörker
en tagg måste ha suttit där
i ett annat liv
vid den döda stjärnan
har lämnats
ett svart hål

Mörkret sjunger och
natten är vacker
endast då
ser vi bortom atmosfären
ser vi världar
dit bara drömskepp
kan resa

Endast mot den svarta rymden
hör jag pulsen eka
hjärtats krypterade språk
deschiffrerat

En tagg måste ha suttit här
i ett annat liv

Mörkret sjunger
själens sånger




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-12-18 23:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Pulserande mellan dröm och liv!
2018-03-21

  Maiah VIP
Mörkret sjunger men visan vaggar trygghet, jättefin
2017-12-19

  Lena Själsöga Keijser
läser
andas in
tycker om hur orden landar
befinner mig vandrandes i stjärnhimlar


2017-12-19
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP