Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning och väntan

Gryningen dröjer

bakom slöjan

 

anar dina ögon

din glöd i natten

 

minns stigarna

under trädvalven

 

och en stund

vid bäckens flöde

 

i en annan tid

än väntans vinter




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 558 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-19 07:36



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så melankoliskt men ändå så vackert uttryckt
2017-12-21

  Änglaögon
Vackert om längtan.
2017-12-19

  Lena Själsöga Keijser
vackerlängtan
vackervemod
2017-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP