Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svar på Julkort från Nissa: 18, c/o Nanna X. I en brottsonett, forminspirerad därtill av TTT.


Julkort till Nissa Blå: En brottsonett


Lassa-Rettet, 19 December

Åhå?! Är mina små fiskar redan varm-
a? Bra, jag är ju sannerligen ingen sushiäl-
skare, gu’nås. Jag svarar så mycket hell-
re i gåtor än i klarsvar. Finner det charm- 

erande att Nissa Blå så grått ärkekonserv-
ativt tror att alla som talar genom skägg-
et har andra bullar i ugnen än de få reg-
lementsenliga lussekatterna. Lite smånerv- 

öst lagd verkar ni vara, vilket jag väl kan för-
stå med min tvååriga hobbypsykologiska utbil-
dning. Om ni bara ville lita pyttelite ytterlig- 

gare på min kompetens och lugna dina trig-
gade känslor med magandning. Säg är ni vil-
lig att tro att det faktiskt blir en jul igen? Cur- 

ling väntar nu för mor och bror.

 

Vänligen men bestämt,
Eder Dr. Lars Trikeau,
överklivande undanglidare
tillbaka in i väggen igen  @ .

 

 




Bunden vers (Sonett) av Stefan Albrektsson
Läst 327 gånger
Publicerad 2017-12-19 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson