Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långväga


Märkesmänniskan tejpar sin mun, 

binder blå händer om halsen. 

Draperad i kommersens dimma
medicineras tomhet med Mercedes. 

Mellan öronen rullar Peps Persson
en hövding och Nickleback står
bredbent över två kontinenter. 

Vissa dagar är det längre till Andersberg
än till Xians terrakottaarmé,
lika långa
armar på luvtröjan
som Sidenvägen.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 308 gånger
Publicerad 2017-12-19 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson