Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att texten är ett språng ut ur fantasins irrgångar, behöver väl knappast påpekas? Ändå känner pennhållaren några just 'förståndshandikappade'. Texten talar inte för alla som grupp betraktade. Lika litet som en bok talar för alla människor.


Nästan ingenting om arenan







Vilden i människan målar sig för strid,
snarare än för blickar av beundran?
Skillnaden är uppenbar.
Krigare är vi väl 'allihop'.
Bara att 'förståndshandikappade' ännu inte
förstått sig på 'stridens hetta' eller ens arena.



(Text skriven 2017 12 19)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2020-08-08 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP