Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blekare än vitt


blekare än vitt
tystnad som hörs

smak av salt


känslan av liv
blickar utan nåd

mörkrets gestalt


vad finns mer
att uppleva

innan allt




Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 591 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-12-19 10:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
o din berörande text
kärleksfulla kramar
2017-12-20

  Gunnel Eriksson VIP
Tycker om formuleringen
"tystnad som hörs". Den liksom
värker tycker jag. Bra dikt med
sina korta rader.
2017-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP