Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig går jag






I mig
bor den oändliga

evigheten

mellan fingrarna

silar jag
regnbågens färger
osynlig
går jag

vid din sida




Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 629 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-12-19 15:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackert och tryggt...
2018-01-11

  Lars Hedlin
Jätte bra framfört!
2018-01-09

  Anya VIP
Funderar på om diktarjaget är en skyddsängel. Vacker text med trygg touch.
2017-12-31

    Birgersdotter VIP
Kärlekens styrka
2017-12-20

  Blomma-Stjärna VIP
vackert -
om styrkan i kärlekens närhet
som i regnbågefärger går
vid den älskades sida

2017-12-20

    Ken Cassel
Fint M :-)

Kram
2017-12-20

  walborg
En tänkvärd text om att man alltid påverkar människor omkring sig
2017-12-19

  Goraxy 89 Orion VIP
Mycket STARKT skrivet !

Bilden som Framkallas hos mig blir så BLÄNDANDE klar !!!
2017-12-19

  Maria Sundelin VIP
Ibland måste vi vara osynliga för att nå fram med vårt budskap
Kramar
2017-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius