Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det sexuella förehavandet är under granskning



Kära kärlekskurator, vi haver blivit bestulna på vår framtid, ty nu äro det sexuella förehavandet mellan oss under granskning och jag tror icke vi besitter rätt egenskaper för det korrekt utförda samlaget. Vi haver alltid varit på gränsen till nervsammanbrott i vår spontanitet.

Kära kärlekskurator, jag nedskriver dessa rader även om vi lever i samma boning, ty jag misstänker att det flyttat in en åklagare under sängen. Jag fruktar att rörelser kan antas vara närmanden, eftersom betraktaren känner sig kränkt av andra människors aktiviteter.

Kära kärlekskurator, jag haver betänkt kring vårt dilemma och skapat ett kontrakt åt oss. Det äro simpelt, men skrivet med ack så fröjdig hand och imorgon kommer vi vakna upp i stjärnprydda pyjamaser. Dock riskerar vi att anklagas för uppseendeväckande beteende.

______




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-12-19 16:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När det står klart att den nya låtsaslagen inte gör någon som helst skillnad, vad är då nästa steg? Jag föreställer mig obligatoriskt kyskhetsbälte för samtliga män som bara får låsas upp när det är dags att mjölkas på reproduktionsvätska av någon grön-rosa apparat.
2017-12-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra satir om senaste påfundet. Snart får vi anhålla om tillstånd att få utöva det vackraste och härligaste mellan två människor!
2017-12-19

  Ric
Hahaa, så jävla bra, och visst ligger snart åklagaren under sängen ;P
2017-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP