Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ett pussel

Jag är ett pussel

Varje bit i mig

Är varsamt limmad

Jag är hel igen

Efter lång tid

Efter tusen tårar

Är jag hel

Och du kan se mig nu

Se mitt mönster

Se mina skavda bitar

Men du har inte pusslat

Inte gjort mig hel

Du har däremot fått limmet

Att fästa lite bättre




Fri vers av AnnaMy
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-19 20:28



Bookmark and Share


  Shira
Så fint och hoppfullt!
2017-12-19
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMy
AnnaMy