Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är den tråkigaste människan

Jag är den tråkigaste människan
jag är vaniljen i glassdisken
det gråa i regnbågen
maskrosen i buketten
allting jag säger är bakgrundsljud
är ett sorl från tv:n
är reklamen på radio
är ett susande från en tvättmaskin
mitt ansikte är precis som alla andras
jag liknar hon på tunnelbanan
din kompis faster
och alla du inte känner
lär inte känna mig
kom inte nära
känn inte igen mig
lär dig inte mitt namn
jag gäspar när jag ser mig i spegeln
somnar till
tänker på annat
Akta dig
Jag är den tråkigaste utav alla




Fri vers (Fri form) av Lättpåverkad
Läst 420 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-12-19 23:04



Bookmark and Share


  petter rost
"... den tråkigaste människan..."
– tråkigASTE, tråkig ö h t! Det är orimligt, då hade du inte skrivit texter som den här! Vilken udd, vilken attack och samtidigt så flödande rytmiskt skriver du. Tack för dörren du är tråkig nog att ha öppnat för mig!
2018-01-23

  Tankar
Så du anser dig vara tråkig
fastän du liknar min faster
Ja du vet hon som är så bråkig
även på sina arbetsraster

Nej Lättpåverkad, du är allt annat än du nämner
För du verkar kvick, smart, och med en tanke bakom det mesta
För trots ångesten, som du känner
Har dina tankar, försett dig med det bästa

Och det är djupet, i dina många tankar
Som har gett dig, denna förtrollning
För det rytm du hör, är hjärtan som bankar
Och de är inte för någon, som är tråkig, utan för en, med utstrålning

2018-01-20

    ej medlem längre
Bra text
2017-12-20

    ej medlem längre
You had me at: "jag är vaniljen i glassdisken"

2017-12-20

  Fulbergarn
vad vore en glasdisk utan vanilj,
2017-12-19

  Stay Golden
I think you look hip, and I like your nose ^^ reminds me of a polish girlfriend I once had, real looker.
Rock on girl!
2017-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad