Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenstod



Gravitationsvågor i universum
expanderar mot centrum
av min existens
Tystnad tagning
Min pendel i livet
Ett levande föremål i dödsriket
vars energi minskar
av rörelsens negativa kraft
Allt har en början




Fri vers (Fri form) av Owe Öst VIP
Läst 750 gånger
Publicerad 2017-12-20 03:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP