... så fann jag dig äntligen..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... så fann jag dig äntligen...


Ett liv tillsammans med dig


Livet har sitt öde för alla
Därför kan jag inte längre vara bitter
En tid av smärta
En period då allting kändes bortkastat
har nu nått sin mening

Starkare

möter jag nu en värld utanför
ett liv som jag äntligen är redo för
Det känns rätt
Det var värt att vänta på

Livet har sitt öde för alla
Jag skulle möta honom
Visste bara inte när
Visste inte hur
men nu när han äntligen är här
finns lyckan inom mig

Starkare

möter vi det nya
det lite främmande
och jag längtar...

...som jag längtar

Ett liv tillsammans med dig




Fri vers av Charly
Läst 668 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-06-01 14:39



Bookmark and Share


  Michmich
Den här var så oerhört vacker och fin... så mjuk men ändå... starkare...
Just när man tror att allt man kämpat för, allt man nånsin trott på varit meningslöst, så finner man ändå något större och starkare, som håller oss uppe och hjälper oss att fortsätta våga.
Därför ska man inte ge upp hoppet för när man minst anar så dyker kärleken upp på nytt igen. och vackrare än någonsin...

Den här texten stämmer väldigt bra in på mig just nu... trodde ett tag också att allt som varit var för ingenting, men nu ser jag annorlunda på saken.

GILLAR starkt!!! :)
2007-10-31

  Laijza
Gillar verkligen denna! Hur orden smälter ihop. "Starkare" har olika betydelser i de olika styckena. Gillar det positiva och det busiga i den!
2006-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly