Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast i nätet

jag har fastnat på nätet

jag fiskar
följare, lyssnare
läsare, gillningar
applåder, kommentarer

man blir beroende

du vet hur det är

man kollar hela tiden
flera gånger per timme

facebook, Instagram, hemsidan, Spotify...
och nu också poeter.se

varför är det så viktigt?
man behöver uppmärksamhet, bekräftelse

jag sitter fast

fast i nätet




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-12-20 17:51



Bookmark and Share


  Futureprincess
Ja, det är helt sjukt och visst är man lite beroende för samtidigt känns det lite roligt med dessa sociala medier...
Jag själv har verkligen minskat på det. Var mycket på Facebook förr, men är nästan aldrig där kollar bara snabbt och har nog fäst mig mer av Instagram för då tar det inte så mycket tid.... Man kollar bara snabbt, lägger ut en bild ibland och så är det klart!
2018-02-05

    ej medlem längre
inte bra beroende :)
2017-12-20

    snöö
En känsla som nog många känner igen sig i. Alla vill bli sedda.
2017-12-20

  Verner Forsman
Ärligt... och sant
2017-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP