Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prosalyrik


En helt vanlig resa

Han dagdrömmer, lätt lutad på ena foten. Tåget bromsar in, dörren stannar lägligt mitt framför skospetsarna. Några ungdomar tränger sig före och utsätter rättvisan för ännu en törn.
Runtom nedböjda huvuden över små lysande skärmar och oändligt, febrilt fingerfladder. Genom fönstret skimrande gröna kullar som ingen ser.
Den gamles högljudda, omständliga redovisning av alla sina krämpor och tonårsflickan som tydligen just gjort slut.
Femton minuter tillsammans, en helt vanlig resa.



www.akeheed.se




Prosa (100-ordare) av Åke Heed VIP
Läst 467 gånger
Publicerad 2017-12-20 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åke Heed
Åke Heed VIP