Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusbärare


bokstäverna är mina 112
när ångesten griper tag


famlar jag efter orden
samlar dem


medan paniken attackerar
jag mig formulerar


sakta och darrigt
på stapplande ben


tar texterna sig
uppmuntrar mig 


i denna mörka tid
har jag 28 vänner


som stöttar mig
ni de alla känner


från A till Ö
sakta drar de mig ur det sjuka djupet


som depressionen bjuder
när livet är ett grått töcken


lyser orden hopp
de formaterar sig


G e  i n t e  u p p   !










Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-20 15:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så var det tänkt:
"Bären varandras bördor!"
2017-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP