Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade syster, som nu strålar i de skimrande galaxerna.


Evighetens frid

 

               

             ~*~

 

Som havets brus
när vågorna lämnat stranden
I vindens klang om att
allt är stilla
Ljudet av kärlek
Doft av ros och jasmin


Frihetens vinge som lyftes
aningen före oss andra
Hjärtats sötma nu i ...stilla frid
Stjärnans gigantiska storhet
Symboliserar din
kraft och ditt mod


Briljanta strömmar
i kärleksfull visdom
Flödar fram ljudlöst
Räcker till var och en
Nu står du inför Gud
Den allsmäktige ...den store


Bland salighetens änglar
De som sjunger om din
återuppståndelse
Lyser i din kraftfullhet
I din briljans och skönhet
I ditt skimrande guld


Ståtligt bärs du fram
i en smyckad palankin
Upphöjd bland de
majestätiska vindarna
I din ändlösa resa
I evighetens frid


             

             ~*~

 

 


Musik: Andrea Bocelli - Ave Maria (Schubert)

 

 




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 593 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2017-12-20 16:23



Bookmark and Share


  Niliboy
Så levande å glädjen över det inspirerade ordet kan man inte ta miste på!
2020-09-04

    ej medlem längre
En fin hymn till en älskad syster.
2018-05-08

  Karina"Kia"
En vacker men med sorg i hyllning!
Slå vacker änglakörer skrivet!
2018-04-22

  aol
Tänker på min bror som oxå skimrar bland stjärnorna din dikt rörde mej till tårar, tack för den vännen,
2018-01-27

  Solstrale VIP
Sorg saknad vemod hopp och ljus i fridfullt minne du skrider!
2017-12-30

  Chawa VIP
"Frihetens vinge som lyftes
aningen före oss andra..."

Berörande kärleksfull tillägnan. Läser många sköna strofer sprungna ur hjärtats djup...
2017-12-24

  Bo Himmelsbåge
Mycket finstämd hyllning till Din syster,
som nu fått frihetens änglavingar
och svävar upp mot Evighetens baldakin
framför den Kärleksfulle store...
buren sista biten i en smyckad palakin...
Underbart... tack!

Sparas!
2017-12-21

  i af apa
Vacker hyllning!
2017-12-21

  Nils-Robert
Så underbart fin hyllning.
2017-12-21

    Birgersdotter VIP
Vacker text.
2017-12-20

    ej medlem längre
underbart vackert skrivet
om en själ kram <3
2017-12-20

    ej medlem längre
Vilken underbar och berörande hyllning. <3
2017-12-20

  ULJO
Fin text
2017-12-20

    ej medlem längre
En mycket vacker text som känns innerlig och kärleksfull.
2017-12-20

  Larz Gustafsson VIP
Maria var en vanlig människa, med samma natur som vi.
2017-12-20

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vacker och berörande text, ömsint och kärleksfullt!
2017-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP