Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julkort från Nissa: 21

 

Nissehult 21 december 

 

Min Nisse Blå, nu bär det snart iväg!

vi ska visst resa samman, vi som vill

till Tomteby och sedan lite till

är inte detta julefrid, så säg?

 

Nog kan väl mor oss följa på vår väg

för hon har hyggligt duktigt frisknat till 

fast jag vet inte riktigt om hon vill 

min bror har tränat släde, vinterväg

 

Jag vill ju inte dina vägval klandra 

men vill du stanna kvar i Dresden nu?

kanhända kommer vi och hälsar på!

 

Jag saknar dig, min käre Nisse Blå

jag vill ju gärna bli din tomtefru

fast du har kanske träffat några andra?

 

 




Bunden vers (Sonett) av Nanna X
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-21 07:30



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tror inte Nisse Blå hittat någon annan. Jag tror på romansen.
2017-12-21

  TrollTörnTrappan VIP
Hihi, fler än en annan?!
Smått omöjligt att missa hur det handlar om (i)väg här...
2017-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X