Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke ...

 

 

var stark min käraste

varje enskilt andetag, 

varje träd har ett eget liv 

gråt inte

om vi inte korsar berget tillsammans




Fri vers av Rise Little One
Läst 331 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-28 20:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En underbar tanke till uppmuntran...
2018-01-07

  Karina"Kia"
Varje steg ...varje andetag i eller ur livet

styrkt stark som ett träd..tillsammans växa...

Strak text med stort intryck!
2017-12-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett berörande vemod lyser i din vackra dikt!
2017-12-29

  Quasimodo
Andetagen följer med i varje steg som livet gör möjligt, ensamma eller tillsammans!
2017-12-29

    ej medlem längre
Makalöst vackert.
2017-12-29

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vemodigt, vackert!
2017-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One