Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svar på TrollTörnTrappans text. Bättre sent än aldrig...


Julkort från Nissa: 22

 

Släden, Nissehult - Tomteby 22 december 

 

 

Min bäste Tids-Stisse!  God jul till er!

jag saknar verkstan, härliga beting

som du berättar om, så många ting

Yrken och Cellostråkar! jo jag ber

 

Här är det yrsnö, snöar mer och mer 

men här och var är marken ändå bar

min bror kör släden lika bra som far  

fast det är is åt varje håll man ser

 

Jag kommer ju till marknaden i morgon

fast kommer inte hinna jobba alls

trots att jag saknar era Andetag

 

Jaja, den dagen och den svunna sorgen

snart ska vi dricka glögg och dansa vals

i övermorgon är en annan dag...

 




Bunden vers (Sonett) av Nanna X
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-22 19:35



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Yr i mössan ser hon dessutom ut - att söka hålla ned den förtjusta förväntan mot jorden - i andanom märkandes hur marken saknar uppfylldhet delvis - så stark glädje ändå på glänsande glänt?!
2017-12-23

  TrollTörnTrappan VIP
Yrsnö så skön fast med is åt varje håll.... låter som cello!!

Känner valsen vagga redan i släden från förrgår till i övermorgon, och möjligen tillbaks igen...
2017-12-22

  objekt3
yrken, till marks!
2017-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X