Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lev mot din drömm du känner när järnet skall smidas.


JAG SJUNGER DIN KROPP





























där har jag min bädd av
tomhet
fult ut
på andra sidan
jag har levt mitt liv starkt
och kommer leva det
starkare
ända ända ut
jag sjunger din kropp
löven faller liksom sanning
jag längtar bort
tiden här är kort
ge mig hopp
i tröst att vandra
ta mig inte än
jag dansar din ande.
jag sjunger din kropp
JAG LÄNGTAR INTE LÄNGRE BORT




Fri vers av Jonas Hagén
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-20 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hagén
Jonas Hagén