Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amore mio / Amico mio

Jag pratade med dig,
väntade mig bråk,
en gång älskade jag dig,
Amore mio.

Det jag känner nu,
det som jag visste då,
är att vi är vänner,
Amico mio.

Jag säger bara,
låt oss inte förstöra detta,
låt vänskapen leva,
vi är inte gjorda för varandra.




Fri vers av Maria Thunholm
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-20 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm