Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sedimental

stackars kraken
yrvaken och upp mot taken
uppjagad
har då aldrig sett på maken

ifrågasätter
själslig förbränning fanatisk förtäring
redogör för tankesätt
återgäldande gärning

så märkligt för mig

blir sedermera saligt singulär
ungefär såhär
.
i någotsånär reaktionär
strävan att stiga i pyramid
således nå slutlig sfär
belägen bortom ändlig tid

så verkligt för mig




Övriga genrer av ruddy good
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-21 02:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Populärt att leka ordleken, dansa ordvalsen, spela ord-krocket
2018-01-25
  > Nästa text
< Föregående

ruddy good