Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idetid

 

björnen i sitt bo 

kurande mjuk, mätt och nöjd

vet att nu är ro

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av LindaBirgitta
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-08 21:55



Bookmark and Share


  Stay Golden
Fabriker spyr rök 24/7
2018-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Ibland avundas jag dem.
2018-01-08
  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta