Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om lyckan av platonisk kärlek


Att älska

Att älska är inte  som att älskas
Stjärnorna lyser för den blinde
och den som ej vill se

När jag ser dig vill mitt hjärta le
Om allt jag drömt du om mig minde.
och det gå ej i kras.




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-21 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP