Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så tog jag mig modet, mitt i natten, och gjorde en beställning på Interflora där jag skickade en julbukett med choklad till min stora kärlek.


Uppvaktan

Så skickade jag mina blommor med blomsterbud
Och rustar mig i vinterskrud
Jag sänder kärlek per korrespondens
Men känner inom mig det finns ingen chans

Jag undrar vad du tänker om blommor och choklad
Jag hoppas inom mig att det gör dig glad
Jag valde en vanlig julebukett
För jag ville inte vara allt för kokett

Och något skulle jag skriva på meddelanderad
Men vad?
Jag älskar dig, men det blir fel
Av ditt liv är jag ej en del

"Rudolf, tack för att du finns och är så underbar. Hoppas du får en riktigt fin jul med din familj. Glöm inte att du är älskad!"

Så lydde alltså mina rader
Jag hoppas att du ej får spader
Jag hoppas bara du blir glad
Och smickrad äter din choklad.




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 1351 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2017-12-21 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP