Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ateljén

Välkommen till den övergivna ateljén.
Projekten har varit fanatiska på gränsen till hänsynslösa.
Konstverken hänger snett, är kringkastade och
somliga är begråtna.
Från tavlorna vid det öppna fönstret flyr dom
i sina klänningar.
De rödglödgade ovalerna behagfullt kupade.
Fondväggen domineras av ditt självporträtt.
Inramat med den bredaste ram av guld.
Belysningen är numera släckt.




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-21 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP