Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyttfåglarna

Dömd till evighetslång förundran
följer hon flyttfåglarnas formation
över den ännu himmelsblå himlen
i ett kort men svindlande ögonblick




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 315 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-12-21 12:06



Bookmark and Share


  Prepilog
Åh. Jag ser det framför mig. Som längtan efter friheten gestaltad.
2018-01-02

  Boneyfrank VIP
Vackert. Den bokmärks!
2017-12-22

  Goraxy 89 Orion VIP
En svindlande iakttagelse jag instämmer !!!
2017-12-21

  Carl-Johan Bachofner
Jag älskar tanken på vart flyttfåglarna tar vägen eller varifrån de kommer. Ger lite liknande känsla som man får på tågstationer och ser tåg rulla ut. Den stora världen.
2017-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta